Sidste nyt fra Eqology

Ny og forbedret EQ K2+

01.08.2016 Kliniske studier viser at vi trenger et daglig inntak av minst 180 mikrogram for å oppnå best helseeffekt. Vi har derfor valgt å oppgradere vårt vitamin K2 produkt slik at du nå får dobbel dose vitamin K2 og D3. Størrelsen på kapselene er den samme. 

Les mer

 

Enda enklere å få dine EQfavoritter Gratis   

– nye 3FF reglger gjelder fra 01.06.2016

Fra og med 01.06.2016 er det ikke lenger noen begrensing på hvor mange gratis produkter du kan motta pr. måned. Det er heller ikke lenger nødvendig å skaffe en ny kunde dersom en eller flere av dine 3FF kunder selv kvalifiserer seg til å motta gratis produkter. Da kan du arbeide sammen med dine venner og hjelpe andre til å motta gratis Eqology produkter hver måned!

Les mer om hvordan du kan skaffe deg gratis Eqology produkter  
 

EQ Essential – Multivitaminer og multimineraler, beriket med superfruktekstrakterÅR SISTE NYHET VÅR SISTE NYHET

 

fiskeolie - nej tak!  

25.02.16 Lone fra Danmark har siden 2006 lid af en kronisk sygdom ved navn BDS(Bodily Distress Syndrom) og har konstante smerter i muskler og led. Hun ofte træt og måtte hvile op til 6-7 gange dagligt, derudover tog hun smertestillende medicin hver 4. time, men det var før hun blev introduceret for Pure Arctic Oil. ..

Læs hendes historie her


Produkter som utgår fra sortimentet

Eqologys produkter inneholder høykvalitetsingredienser med dokumentert effekt, og som gir en helsegevinst. Vi går regelmessig gjennom vårt produktsortiment for å tilpasse oss ny forskning og spennende ingredienser på markedet. Dette innebærer at enkelte produkter noen ganger vil utgå fra vårt helsekost- og hudpleiesortimentet slik at vi kan gi plass til nye produkter. 
 
Vi ønsker å informere deg som kunde i god tid, slik at du skal kunne få denne informasjonen før produktet utgår. Dersom et produkt vil utgå vil du finne denne informasjonen på eqology.com; i produktbeskrivelsen på det gjeldende produktet samt under nyheter. 

Oversikt over produkter som vil utgå 1. halvår 2016

TERJE FRETHEIM  

13.11.15 I Terjes ungdom var han en sunn og sporty mann, men etter at voksenlivet tok til ble det andre prioriteringer. Gleden over god mat, ingen trening, sigaretter og en stillesittende jobb medførte en dårlig livsstil, formen dalte og kiloene økte på.

LES TERJES HISTORIE HER

 

 LES TERJES HISTORIE HER  LES TERJES HISTORIE HER  LES TERJES HIVAR I RISIKOGRUPPEN

15.10.15 Kamilla Shailla er en frisk og sprudlende mor fra Danmark.Hun er selvstændig næringsdrivende i tillæg til at hendes to sønner på tre og syv år aldrig gør hverdagen kedeligere. Da hun fik resultatet fra sin første test blev hun chokeret.  Hun indså med det samme at hun var i risikogruppen for at udvikle livsstilssygdomme og startede dermed på EQ Pure Arctic Oil.

LES KAMILLAS HISTORIE HER

Flere leveringsalternativer

23.09.2015 Nu har vi flere leveringsalternativer til dig som bor i Danmark. I tillæg til at få pakken leveret ved døren kan du nu vælge at hente den i butik eller Swip box i nærheden af dig.

Sådan vælger du dette: Log ind på din Eqology-konto, gå til «Min konto» og klik på Ændre under «kundeinformation». Vælg derefter «Bring Pickup Point» nederst på siden.
NB! Hvis du ikke får alternativer op på udleveringssteder, venligst opdater siden.

Hvis du har spørgsmål vedrørende dette, venligst kontakt kundeservice på support.dk@eqology.com.

 

HADDE ALDRI FORVENTET EN SÅ STOR FORSKJELL16.09.15 Ditte Bukrinskij fra Danmark opplevde svært ubehaglige resultater fra sin første omega-6/omega-3 test, men etter et daglig inntak av EQ Pure Arctic Oil ventet en ny hverdag.
 
LES HENNES HISTORIE HEREQ PURE ARCTIC OIL – ER OG FORBLIVER HENDES LIVSFORSIKRING16.09.15 Efter 10 lange dage fik Karrina Lissen Emelie Hugan fra Danmark endelig sit resultat af vide som hun har opnået ved at bruge vores omega-3 produkt i 4 måneder. 
 
LES MEREQ TRæNINGSPAKKE 
– DET DU har brug for TIL TRæNINGEN


03.09.15 EQ Træningspakken indeholder vores fuldværdige måltidserstatter EQ Shake vanilje, de fantastisk gode proteinbarer EQ Protein Bar samt EQ Active Multi Cream – multicremen som kan lindre varme, svedige og hævede fødder. Du sparer hele 219,-!

LÆS MEREPROTEINER OG TRæNING
– AMINOSYRENES MANGE VIGTIGE EGENSKAbER

02.09.15 Protein er det vigtigste af de fire energigivende næringsstoffer. Ordet protein kommer fra det græske ord «Protos» som betyder «det vigtigste» eller «det første». Ved at spise rigtig efter en træning bliver du hurtigere restitueret. Så klarer du at yde mere til din næste træning og du får bedre effekt af den træning du netop har gennemført. 

LÆS MERE


SNART FÅR DU DIT RESULTAT af VIDE!25.08.15 Var du en af de som startede med vores EQ Pure Arctic Oil når produktet blev lanceret? Så er det snart tid til en ny EQ Omega-6/Omega-3 Ratio Test. Denne vil fortælle dig resultatet du har opnået ved at bruge vores fantastiske omega-3 produkt i 4 måneder. Forskning viser at det er viktigt at fortsætte med et dagligt indtag af omega-3 for at opretholde en god fedtsyrebalance – så husk at tage EQ Pure Arctic Oil hver dag for et godt helbred!
 
LÆS MERE OM EQ PURE ARCTIC OIL HERPeelingpads - med jojobaolie og peelende korn

27.07.15 EQ Peel Off Face Pads er praktiske peelingpads med jojobaolje og peelende korn. De gir en effektiv og rask skrubb, samt etterlater huden renere og mykere. Og vil du vil oppnå en jevn fin brunfarge som sitter lenge er peeling et must.

LES MER


ansiktsmaske & solkrem17.07.15 Vår EQ Sun Defence Face & Body SPF 15 er basert på naturlige virkestoffer, uten kjemisk solfilter. EQ Face Recover Mask er en oppstrammende­ og stimulerende ansiktsmaske som regenererer hudens funksjoner. Perfekt etter en lang dag i solen. 

LES MER


EQ PROTEIN BAR
- VELSMAgENDE PROTEIN BAR overTRUKKET MED chOKOLADE15.07.15 Vores proteinbar har et højt indhold af proteiner og er derfor særlig velegnet for dig som ønsker ekstra tilskud af proteiner efter en hård træning eller anden aktivitet. For et optimalt resultat bør baren spises direkte efter træning. EQ Protein Bar er også velegnet som et mættende mellemmåltid.

LÆS MEREEN DIET MED BL.A. OLIVENOLiE KAN BESKYTTE MOD BETæNdELSER15.07.15 En stor Harvard studie kobler sammen risiko for depresjon med betennelsesfremkallende matvarer som sukkerholdig drikke, hvitt mel og margarin. En diett med blant annet vin, kaffe, olivenolje og grønne bladgrønnsaker synes imidlertid å beskytte mot betennelser.

LES MER


Nyhet! EQ Protein Bar - fiberrig proteinbar sødet med stevia

10.07.15 EQ Protein Bar er en fiberrik og velsmakende proteinbar som er trukket med sjokolade. Baren inneholder så mye som 36,4 % proteiner, er søtet med stevia og er perfekt som et mellommåltid eller for deg som drar på trening rett etter jobb.

Les mer


OMEGA-3 FOR EN GLØDENDE SOMMERHUD02.07.15 Mangel på essensielle fettsyrer kan gi tydelige symptomer i huden. En økt mengde omega-3 fettsyrer i cellemembranene gjør at cellene får en smidigere struktur. Dette fører til at huden blir mykere og smidigere og kan lettere holde på fuktigheten. Omega-3 kan også hjelpe til med å reparere skadede hudceller og beskytter hudceller mot skader fra blant annet UVB-stråler fra solen.

LES MER


SOLKREM MED NATURLIGE VIRKESTOFFER24.06.15 Vår solkrem med SPF 15 er basert på naturlige virkestoffer, uten kjemisk solfilter. Solkremen har fysisk solfilter og gir god beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler. Huden tilføres samtidig både næring og fuktighet.


LAv DIN EGEN EQOLOGY IS23.06.15 Is er godt og kjølende på varme sommerdager, hvorfor ikke forsøke en hjemmelaget Eqology-variant? Det er superenkelt, det eneste du trenger er EQ-teer og isformer. Miks forskjellige smaker og prøv deg frem så finner du nok din favoritt. Hvorfor ikke lage en Shacai-is?

LES MER
 

MENAQ7 ™ VITAMIN K2– BESTE FUNKSJONELLE INGREDIENS 2015

22.06.15 Under årets Engredea messe i Anaheim som gikk av stabelen 6.-8. mars, vant MenaQ7 ™ PURE Vitamin K2 NutrAward prisen for beste funksjonelle ingrediens 2015. 

LES MER


DEN BESKYTTENDE EFFEKT Af OMEGA-303.06.15 Det kan være vanskelig for mennesker å syntetisere de langkjedede fettsyrene EPA og DHA fra den kortkjedede ALA fettsyren. Derfor er det viktig at vårt kosthold består av en tilstrekkelig mengde EPA og DHA. DHA er en viktig strukturell komponent i hjernen og er også den fettsyren du finner mest av i hjernen. Ikke overraskende finnes det allerede dokumentasjon på at omega-3 har en gunstig effekt for de som lider av depresjoner.

LES MERET HELT UNIKT K2 TILBUD 02.06.15 Nå får du en boks EQ K2 Plus med på kjøpet i hele 3 måneder dersom starter et abonnement på produktet i juni. 
Kliniske studier viser at vi trenger et daglig inntak av minst 180 mikrogram (dobbel dose) for å oppnå best helseeffekt. Derfor tilbyr vi nå dobbel dose EQ K2 Plus i hele 3 måneder for samme pris. 
Les mer om forskningen på vitamin K2 HER


EQ SOMMERPAKKER - PRODUKTER TIL HELE FAMILIEN01.06.15 Et sikkert tegn på at sommeren er på vei er Eqologys sommerpakker. I år kan du velge mellom velvære for hud og hår eller en pakke med forfriskende sommerdrikker, nydelig å ha med på stranden. 

LES MERSPIS DOBBELT SÅ Meget DHA SOM EPA28.05.15 Historisk sett har de mest lett tilgjengelig omega-3 oljene hatt høyere EPA enn DHA. Men nyere epidemiologiske studier samt sammensetningen av omega-3 som finnes i sjømat viser tydelig at omega-3 produkter rettet mot hjerte- og karhelse bør inneholde minst dobbelt så mye DHA som EPA. 

LES MER


BESKYT HUDEN MOd SOLEKSPONERING28.05.15 For å holde huden i normal stand, må mange faktorer og komponenter bidra. Ingrediensene i EQ Anti Age Collagen Premium er nøye utvalgt og sammensatt basert på godkjente helsepåstander for god hudpleie. Med EQ Anti Age Collagen kan du på en sikker og enkel måte pleie din hud innenfra.

LES MER


TEST DIN FEdTSYREBALANcE22.05.15 Ved hjelp av en enkel blodprøve som du utfører hjemme på egenhånd, får du raskt svar på hvor mange omega-6 og omega-3 fettsyrer du har i kroppen både før og etter du starter med EQ Pure Arctic Oil. Resultater viser at ved å bruke EQ Pure Arctic Oil i minimum 120 dager, har de fleste oppnådd en bedre fettsyrebalanse i kroppen.

LES MER


FAQ - EQ PURE ARCTIC OIL 05.05.15 Vi har lavet en FAQ som kun omhandler vores nye produkt EQ Pure Arctic Oil. Er der noget du tænkte over som du ikke finder svaret på her, venligst tag kontakt med support.dk@eqology.com

LES MER


NYHET!
EQ PURE ARCTIC OIL 25.04.15 Ren omega-3 olje fra 100 % arktisk villfisk med kaldpresset olivenolje og vitamin D3 - tilsatt en frisk smak av sitron. Resultater viser at ved å bruke EQ Pure Arctic Oil i minimum 120 dager, har de fleste oppnådd en bedre fettsyrebalanse i kroppen.

LES MER


EQ PURE ARCTIC OIL
- SLIK GÅR DU FREM 25.04.15 Slik går du frem når du skal teste din fettsyrebalanse og starte med vår EQ Pure Arctic Oil.

LES MER EQ PURE ARTIC OIL MED POLYFENOLER 25.04.15 EQ Pure Arctic Oil er tilsatt en helt unik kaldpresset virgin oliven olje.  De fordelaktige egenskapene i forbindelse med denne oljen har blitt tilskrevet dens høye oljesyreinnhold og de høye nivåene av polyfenoler. 
Eqology benytter en leverandør av olivenolje som har vunnet NYIOOC Gold Medal «Best Olive Oils in the World». New York International Olive Oil Competition (NYIOOC) er den største internasjonale, årlige konkurransen som kårer de beste «extra virgin» olivenoljene i verden.

LES MER  


OMEGA-3 
– FRA DET ARKTISKE ISHAVET25.04.15 Omega-3 oljen i EQ Pure Arctic Oil består av DHA-og EPA-konsentrater fra torsk fisket ved fiskerier beliggende i det arktiske ishavet. Det MSC- og CoC-sertifiserte produksjonsanlegget Pharma Marine bruker nyutviklet teknologi som inkluderer en omfattende renseprosess. Dette gir de muligheten til å bruke marine produkter med verdifulle næringsstoffer som utgangsmateriale for å produsere rene bærekraftige omega-3 produkter av en spesielt høy kvalitet.

LES MER
 

NYHET! EQ ACTIVE MULTI CREAM01.04.15 Etter mange gode tilbakemeldinger og tips fra våre kunder på forskjellige bruksområder er nå vår populære fotkrem tilbake – som en universalkrem. EQ Active Multi Cream er en lindrende krem for alle hudtyper. Den passer bra for behandling av spesifikke problemområder og har en herlig duft fra naturlig eukalyptusolje. 

LES MEREQ SHAKE - MED CAPPUCCINOSMAK 01.04.15 EQ Shake er en helt unik fullverdig kost- og måltidserstatter som gir deg kun 216 kcal blandet med lettmelk. Produktet er eksklusivt fremstilt av kun de beste råvarer og ingredienser, og inneholder hele 60 % høykvalitetsprotein, BCAA (forgrenede aminosyrer), 12 vitaminer, 11 mineraler, komplekse karbohydrater med lav GI, fiber og essensielle fettsyrer. Produktet er søtet med ekstrakter fra steviaplanten. EQ Shake med cappuccinosmak er i salg så langt lageret rekker! 

LES MER

 

26.03.15 Vi vil fremover fokusere mer på volumprodukter som er enkle å bruke for alle, både store og små. Dette innebærer at noen av våre ansiktsprodukter etterhvert vil utgå fra vårt sortiment. Vi har kun noen få EQ Active Collagen Cream igjen på lager og denne vil derfor utgå innen kort. Vi beregner i løpet av mai måned. For dere som bruker våre EQ Skin Kit anbefaler vi å fortsette å følge de 4 stegene og ev. bruke en annen fuktighetskrem eller kun ansiktsolje. 

Se våre hudpleieprodukterEQ PRODUKTER TIL PÅSKEFJELLET24.03.15 Ansiktet er spesielt utsatt om vinteren, ettersom dette er den eneste delen av huden som er blottlagt for kulde, vær og vind på denne årstiden. Husk også at solens stråler er sterkere i høyden. Sol gjør godt for kropp og sjel - så lenge man tar de rette forhåndsreglene.

LES MERMATCHA GRØNN TE- DEN NYE GRØNNE HELSEDRIKKEN10.03.15 Matcha er japansk, grønn te malt til et fint, irrgrønt pulver. I motsetning til vanlig grønn te, skal den ikke trekke i vann, men røres ut med en spesiell visp. Resultatet er en knallgrønn drikk med så høyt innhold av alle teens gode egenskaper at noen kaller den grønn te på steroider.  

LES ARTIKKELEN OM MATCHA I DAGENS NÆRINGSLIVEQ ANTI AGE TILBUD!09.03.15 Nå får du en EQ Age Resist Oil GRATIS i din første pakke dersom du benytter deg av vårt tilbud og kjøper vårt nye kollagenprodukt EQ Anti Age Collagen Premium i 3 måneder. 

LES MERHAVTORN- ET BÆR MED UNIKE EGENSKAPER


09.03.15 Havtorn/tindved er et veldig unikt bær som har et høyt innhold av de gunstige flerumettede fettsyrene omega-3- og 6, og er også rik på mange vitaminer. Innholdet av vitamin C i ett lite bær tilsvarer innholdet av vitamin C i en hel appelsin.

LES MERVI LANSERER20.02.15 EQ Anti Age Collagen Premium er et banebrytende kollagenprodukt tilsatt høykvalitets-ingredienser fra Matcha grønn te og havtorn (tindved). EQ Anti Age Collagen Premium har en unik sammensetning av peptider, aminosyrer og vitaminer.  

LÆS MERE


KOLLAGEN & GRØNN TE 

- fantastisk for huden 20.02.15 Kollagen kan bidra til å bevare strukturen i huden og grønn te kan hjelpe til å holde den sunn, men hvor viktige er de for huden?

LÆS MERE


EQ SHAKE FEBRUAR DEAL 03.02.15 Nå får du en EQ Shacai og EQ Shaker GRATIS dersom du benytter deg av vårt tilbud og kjøper en 2-pakning med EQ Shake. Tilbudet gjelder til og med 28. februar. 

LES MER DINE TIPS FOR EQ SHAKE

03.02.15 Vår svært populær EQ Shake har kommet for å bli. Vi får stadig flere tilbakemeldinger om gode resultater ved trening og vektkontroll, men også mange kreative idéer om hvordan man kan bruke shaken og få nytte av den hver dag, for eksempel oppskrifter, supplementer i og til shaken osv. Nå ønsker vi å høre DINE tips om hvordan du integrerer dette fantastiske produktet i hverdagen! Vi samler gode tips her slik at alle kan få glede av dem. Det vil også bli trukket en vinner som vil få en hyggelig premie. Vi gleder oss til å høre DINE tips!!

LES MER


EQ Shake med banansmak utgår

29.01.15 Vi jobber hele tiden for å utvikle og tilpasse vårt sortiment og våre produkter for at dere som kunder skal få det beste alternativet på markedet. Vi har hatt et formidabelt salg av vår shake den siste perioden, samtidig som det er tid for å se på antall smaker. Ut fra rene salgstall så er det banansmaken som forsvinner, og da fra dags dato. 
Vi beklager de ulemper dette måtte medføre for dere som er glad i bananshaken. Derimot, kan vi glede dere med at det mot vårtider kan komme en ny smaksoverraskelse. 

 

ESSENSIELLE MINERALER ETTER TRENING26.01.15 Vi vet alle at en ideell diett er balansert og inneholder stor variasjon av frukt og grønnsaker. Vi vet også at vi ideelt sett bør få
regelmessig mosjon. Folk overser ofte det faktum at man ved trening trenger drivstoff og jo mer vi mosjonerer og hvor høyere intensitet treningen har, desto mer drivstoff trenger vi. Men å bare konsumere ekstra kalorier er ikke svaret. For å hjelpe oss med å håndtere økt stress og skader forårsaket ved trening, trenger vi forholdsmessig mer av de næringsstoffene vi bruker for å reparere og vedlikeholde kroppen vår. Så hva bør man egentlig få i seg når man trener?

LES MER


NYTT PRODUKT LANSERES VÅREN 2015
14.01.15 Vi jobber kontinuerlig med å kunne tilby de beste produktene på markedet, og i den anledning har vi gleden av å lansere en ny og spennende versjon av EQ Active Collagen² i mars 2015.
I overgangen mellom nåværende og nytt kollagen har vi dessverre blitt utsolgt for et av våre mest populære produkter.  
Er det noe du lurer på vennligst ta kontakt med vår kundeservice på e-post: support.dk@eqology.com.   

Les mer om vår nye EQ Anti Age Collagen PremiumNorske forskere med uventet funn om nytt «supervitamin»


Natto er en tradisjonell matrett i Japan med et naturlig høyt innhold av vitamin K2. 
08.01.15 Oppsiktsvekkende funn ved UiO viser at vitaminet K2 beskytter mot svekking av skjelettet - og gjør deg mindre syk.

LES ARTIKKELEN HER


NYTT ÅR OG NYE MULIGHETER05.01.15 Nå er det et nytt år med nye muligheter og mange av oss har sikkert satt seg noen nye mål for 2015. Trening er ett av de målene som pleier å være mest populære. Vi gir deg noen tips på hvordan man kommer seg opp av sofaen, blir mer aktiv og ikke minst hvordan man skal klare å holde det livet ut.

LES MER3 FOR FREE – NÅ OGSÅ MED EQ EVERYDAYLES MERMILDE OG NATURLIGE HÅRPRODUKTER22.10.14 Håret har brug for både fugtighed og proteiner for at se frisk ud. Udover det, er det vigtigt at bruge milde hårprodukter som ikke giver tør hovedbund. Eqologys shampoo og balsam er beriget med naturlige aktive planteekstrakter med unike egenskaber. Produkterne har også en høj naturlighedsgrad. 

 

LÆS MERE HER 
 


PRODUKTER SOM UdGÅR fra SORTIMENTET 

22.10.14 Vi går regelmæssigt igennem vores produkt sortiment. Dette indebærer at enkelte produkter udgår fra både helsekost- og hudpleje sortimentet sådan at vi kan give plads til nye og spændende produkter. Vi ønsker selvfølgelig at informere dig som kunde i god tid, sådan at du får denne information før produktet udgår.  Hvis dette skulle være aktuelt finder du denne information i vores produktbeskrivelse under det gældende produkt. 


Sidste nyt fra Eqology

NYHED! EQ SHAKE – healthy meal replacement09.09.14 I weekenden lancerede vi vores nye måltidserstatter EQ SHAKE med hele fire forskellige smag: jordbær, vanilje, banan og chokolade. 

LÆS MERE HER

 

EQ BLUEBERRY TEA

- NÅ MED STEVIA

22.07.14 Blueberry Tea indeholder højkonsentrerede ekstrakter af blåbær, aroniabær, solbær og hyldebær. 

LÆS MERE

 


NYHEd! ACTIVE HAND CREAM 10.07.14 En håndcreme med fugtgivende og nærende ingredienser som sheasmør, kakaosmør og tindved (havtorn) som er særligt rig på vitaminer og essentielle fedtsyrer. Håndcreme har en dejlig duft af neroli olie, som også er en udmærket ingrediens til følsom og tør hud.

LÆS MERE
FRISK OG BLØD HUD
– MED OLIE OG MASKE04.07.14 Beskyt huden i ansigtet og giv den glød efter en lang dag i solen. EQ Face Recover Mask og EQ Moisture Support Oil er en perfekt kombination for ekstra god effekt.

LÆS MERE